Wednesday, February 02, 2011

dah lepas..

wahhhh....camna nak start ney...aishhhh....MySpace
excited terlebey ney...MySpace
ok2...mai ney cheq nak cita....
kowang asa apa yang lepas ek????pikir-pikir...MySpace.....dah la tak payah pikir...nanti lain yang kowang pikir....hehehehheee....
===================================================================
apa yang lepas sekarang ney adalah masalah yang selalu cheq kena face...
cheq pon tak tau nak selesaikan macam mana..sebab masalah ngan membe..lagi pon cheq tak pandai tegur orang....jadi cheq pendam ja selama ney...just cita dekat parents cheq ja...pas tue parents cheq nasihatkan macam ney...

"kakak zaman sekarang...kita kena luah ja apa yang tak puas ati...orang zaman la bukan macam zaman dulu..dunia dah berubah kakak...jangan takut nak luahkan apa yang terpendam...selagi kita tak luah...sampai bila-bila orang akan buli kita or pijak kepala kita..."

cheq amek tue sebagai cabaran la bagi cheq...sebab cheq tak pandai nak tegur orang....then cheq teringat kata MR.TED cheq...

"masalah ney kita kena face it..jangan penah lari dari masalah...sampai bila pon tak hilang masalah...n sha tak kan penah belajar nak selesai masalah..."

so sekarang dah settle suma tue...tanx MySpace bagi sapa yang selalu bagi nasihat kat cheq...cheq hargai sangat....sekarang cheq nak jadi orang dewasa...pemikiran pon kena dewasa....MySpace
settle sudah yang tue......harap pas ney tak da dah la masalah.....

6 comments:

~predator~ said...

u have to face ur problems =)

shayat ahmad said...

yup...dah try dah..tanx ya 4 da advice...slalu tersemat dlam kpala...

~predator~ said...

be matured!

shayat ahmad said...

dalam proses nak matured ney..hehehe

~predator~ said...

mcm bdk2!

shayat ahmad said...

tak pon...bwekkkkk

HAK MILIK NUR SHAHIRAH BINTI AHMAD