Saturday, September 03, 2011

raya oh raya..

assalamualaikum...
SELAMAT HARI RAYA ye sahabat-sahabat blogger...
raya sakan la korang ea???
cheq raya tak banyak berjalan pon..

gamba senget..hahah

raya first g BETONG, THAILAND..
tue dah memang kewajipan time raya...
satu family pergi...dapat makan laksa tahiland..sedap bak hang..
hahaa..
raya kedua pergi rumah mak sedara kat MERBOK..
ada jamuan sikit...
raya ketige pergi rumah mak sedara di ALOR STAR..
pergi tengok tok belah mama...buat konvoi pergi..heee..seronok-seronok..
sepanjang raya ney best la..sebab dapat jaga baby...
anak sepupu..berat 4 kg..tp baru 3 bulan..nak tengok besar mana??
ce tengok bawah ney..



comel sangat-sangat...nama IMAN HAZIM BIN MOHD SALIMI
sekarang dia dah balik terengganu..
rindu sangat-sangat nak cubit dia.tengok dia gelak...

ok2...duet raya korang dapat banyak mana???haaa!!!
che even dah umo 20, tp duet raya still dapat lagi tau..
heee..pergi rumah siapa pon mesti dapat..bila dapat tue abah ngan mama senyum je..
yela dah anak diorang ney umo dah 20..duet raya still ada orang nak hulur..
heee..

hari ahad dah balik arau...bored..malas nak balik...nak buat2 lupa jalan boley..
hehhee...
tue je nak cerita...
enjoy this video..*colourful*
video

No comments:

HAK MILIK NUR SHAHIRAH BINTI AHMAD